Business Hi-Tech

HTC a lansat două telefoane Facebook

HTC a lansat două telefoane Facebook

Autor: Adrian Voicu

15.02.2011, 17:13 47

HTC a anunţat în cadrul Mobile World Congress din Barcelona douătelefoane mobile Facebook, acestea având butoane dedicate pentruinteracţiunea cu site-ul de socializare.

Cele două telefoane HTC Salsa şi HTC ChaCha vor fi disponibilepe piaţa europeană şi asiatică începând cu trimestrul al doilea dinacest an.

Telefoanele sunt construite în aşa fel încât să se pună accentulpe latura socială online a utilizatorilor, tastele dedicateoferind-ule acestora funcţii cheie ce ţin de serviciulFacebook.

Butoanele sunt sensibile la context, acestea aprinzându-se înmomentul în care există posibilitatea de schimbare a statusuliui,de încărcare a unei poze sau a altor activităţi Facebook.

De asemenea, în momentul în care sună sau este sunat de unprieten, utilizatorul poate vedea cele mai recente activităţi de peFacebook ale acestuia.

Facebook Chat şi Messages sunt integrate direct pe telefonulmobil, acestea apărând în cutia de poştă electronică autilizatorului.

HTC Salsa are un ecran senzitiv de 3,4 inch (rezoluţie de480x320), în timp ce telefonul HTC ChaCha are un ecran senzitiv de2,6 inch (rezoluţie 480x320) şi taste fizice de tip QWERTY. Ambeletelefoane au un procesor Qualcomm de 600 MHz, cu RAM de 512 MB,cameră foto de 5 MP şi flash, rulând sistemul de operare Android2.3 Gingerbread.

Go4it.ro transmiteLIVE de la cel mai mare targ detelefonie mobila din lume. Galaxy Tab 10.1, Galaxy S II si LGOptimus 3D par sa fie vedetele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO