Business Hi-Tech

HP ataca piata SOHO cu o noua serie de multifunctionale

12.03.2004, 00:00 53

Producatorul american de echipament IT Hewlett-Packard a lansat patru noi imprimante multifunctionale (cu scanner, copiator si fax incorporat) destinate segmentului companiilor mici si utilizatorilor casnici (SOHO - small office, home office).
Pentru utiklizatorii de solutii de imprimare color, HP a creat Officejet 9100, care lucreaza pe tehnologia inkjet. Sistemul poate fi utilziat in retele de pana la 15 utilizatori, pretul fiind incepand de la 719 euro. HP a lansat de asemenea o gama de multifunctionale laser, pe platforma LaserJet (3320, 3330 si 3380). Pretul acestor solutii de printare incepe de la 369 de euro.
Responsabilii HP au tinut sa sublinieze faptul ca toate aceste solutii pot fi folosite si in diviziile sau filialele locale ale marilor companii. "Sunt produse destinate companiilor care cauta un raport bun intre calitate si pret", a apreciat un responsabil al HP.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO