Business Hi-Tech

Grupul HTEC, companie de tehnologie intrată anul trecut pe piaţa locală, a deschis un centru de inginerie la Cluj. Urmează Iaşi şi Timişoara

Grupul HTEC, companie de tehnologie intrată anul trecut...

Autor: Cristina Bellu

20.10.2023, 11:30 94

HTEC Group, companie globală de servicii de tehnologie, consultanţă şi software cu sediul în San Francisco, a anunţat astăzi inaugurarea unui centru de excelenţă în inginerie în Cluj, urmând ca în perioada următoare să se extindă în alte două oraşe principale din ţară: Iaşi şi Timişoara.

"Sectorul tehnologic din România a cunoscut o creştere semnificativă şi susţinută în ultimele două decenii, iar deschiderea unui birou aici este o decizie firească pentru noi, (...) Cu încă două birouri deja în curs de înfiinţare în România - Iaşi şi Timişoara - continuăm să ne extindem prezenţa pe această piaţă de o importanţă strategică.", spune Sabin Pilipautanu, Country Director şi primul angajat al Grupului HTEC în România.

HTEC lucrează cu start-up-uri, corporaţii, investitori şi companii din Fortune 500, livrând servicii digitale complexe. Datorită palmaresului în materie de dezvoltare inovatoare în diverse domenii şi industrii, HTEC a devenit una din companiile tech cu cea mai rapidă creştere din SE Europei, dezvoltându-se 100% an de an.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO