Business Hi-Tech

Gluma Microsoft

14.05.2003, 00:00 16

Gigantul Microsoft a anuntat ieri ca proiectul privind realizarea unei toalete publice mobile dotate cu acces la internet (botezat iLoo) a fost o farsa pusa la cale de angajatii sai din Marea Britanie.
Stirea a fost lansata saptamana trecuta de oficialii britanici ai MSN si a fost imediat preluata de marile ziare si agentii de presa internationale. Reuters, Associated Press si The Wall Street Journal si alte publicatii au fost inselate de aerul de autenticitate al informatiei, intr-un moment in care sunt lansate zilnic noi gadgeturi. Proiectul iLoo, asa cum a fost prezentat, se referea la realizarea unei toalete publice mobile, dotate cu o tastatura wireless si un ecran plat cu plasma, pentru accesarea internetului.
"Nu este vorba de o informatie oficiala a companiei Microsoft. Ne cerem scuze pentru eventualele probleme create", a declarat purtatoarea de cuvant a Microsoft, Brigditt Arnold. Informatia a beneficiat insa saptamana trecuta de confirmarea responsabililor PR ai companiei Waggener Edstrom, care lucreaza cu Microsoft, fiind de asemenea autentificata de firma PR Red Consultancy din Marea Britanie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO