Business Hi-Tech

Gigantul american Adobe a ajuns la 1.000 de angajaţi în România şi continuă recrutările. În prezent are peste 40 de poziţii deschise

Adobe România le oferă angajaţilor şi beneficii ce ţin de partea de echilibrul emoţional. Toţi angajaţii beneficiază de un program prin care pot folosi serviciile unui psiholog, iar în cadrul acestui program pot apela gratuit şi la serviciile unui consultant financiar.

Adobe România le oferă angajaţilor şi beneficii ce ţin de partea de echilibrul emoţional. Toţi angajaţii beneficiază de un program prin care pot folosi serviciile unui psiholog, iar în cadrul acestui program pot apela gratuit şi la serviciile unui consultant financiar.

27.10.2022, 16:15 334

Adobe România, subsidiara locală a gigantului american cu acelaşi nume şi cel mai mare centru din Europa al companiei axat pe dezvoltarea de produse software, a ajuns la 1.000 de angajaţi pe plan local şi continuă recrutarea de specialişti software, având în prezent peste 40 de poziţii deschise. 

Poziţiile deschise cuprind toate nivelurile de experienţă de la entry-level la senior level şi management, procesul de recrutare fiind centrat pe specialişti în dezvoltare software în diferite limbaje de programare, respectiv Java, JavaScript, CĂĂ sau Site Reliability Engineering. 

„Candidaţii au nevoie de un mediu de susţinere şi de o cultură organizaţională îndreptată spre angajat. Angajaţii noştri sunt extrem de bine pregătiţi şi lucrează la dezvoltarea locală a mai multor produse complexe ale companiei, cu impact global.

Echipele locale dezvoltă produse lider în segmentele lor, precum Adobe Experience Manager, Adobe Target, Adobe Experience Platform, Adobe Analytics sau Adobe Express. Cei mai mulţi canditaţi de top se uită dincolo de beneficiile salariale, la întregul pachet financiar şi non-financiar, dar mai ales la calitatea echipei şi impactul pe care îl au ei în produsele la care contribuie“, a declarat Cris Radu, Site Leader Bucureşti şi VP of Engineering Adobe.

Pe lângă salariile competitive, angajaţii Adobe România primesc un pachet de beneficii financiare, cum ar fi recompensarea financiară anuală pentru performanţă sau acţiuni tranzacţionabile pe bursă, dar şi un pachet de avantaje non-financiare - beneficii de sănătate, programe de dezvoltare personală şi profesională, experienţe inedite la birou, decont pentru echipamente  sau abonamente sportive, zile libere, plus alte beneficii centrate pe well-being care completează oferta salarială a companiei. În plus, pe lângă beneficiile ce ţin de confortul fizic, Adobe România le oferă angajaţilor şi beneficii ce ţin de partea de echilibrul emoţional. Toţi angajaţii beneficiază de un program prin care pot folosi serviciile unui psiholog, iar în cadrul acestui program pot apela gratuit şi la serviciile unui consultant financiar.

„Oamenii noştri au nevoie să crească personal şi profesional, iar atenţia pentru fericirea şi starea lor de bine ocupă un loc central în programele noastre de atragere şi retenţie a talentelor. Într-o piaţă atât de efervescentă ca cea de IT din Romania, candidaţii aleg să se alăture Adobe deoarece găsesc o compatibilitate ridicată între valorile lor şi cultura noastră, într-un mediu în care se pune accent pe inovaţie şi tehnologii ce dezvolta produse de o complexitate majoră în zona creative cloud şi enterprise“, a precizat Ariadna Stamatopol, Talent Acquisition Manager, Adobe România.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO