Business Hi-Tech

Germanos dă un mobil Samsung la unele abonamente Cosmote pe doi ani

Cele două telefoane oferite fără costuri de Germanos sunt E1200 şi Samsung E2121

Cele două telefoane oferite fără costuri de Germanos sunt E1200 şi Samsung E2121

Autor: Adrian Seceleanu

11.02.2013, 19:28 4873

Germanos, cel mai mare retailer telecom de pe piaţa locală, le va oferi gratuit clienţilor care semnează un contract nou de abonament la Cosmote pe doi ani de zile cu un tarif lunar mai mare de 10 euro o cartelă prepay şi un telefon mobil Samsung. Germanos este deţinut de Cosmote, al treilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă.

“Clienţii care achiziţionează un abonament nou la Cosmote, pe 24 de luni, dintr-un magazin Germanos, vor primi gratuit un telefon mobil alături de o cartelă cu o extraopţiune ce oferă mii de minute şi SMS-uri în reţea gratuit, pentru a vorbi ore întregi (…), fără a-şi face griji legate de costuri”, conform companiei.

Telefoanele mobile oferite fără costuri diferă în funcţie de valoarea abonamentului lunar.

“Clienţii care activează într-unul dintre magazinele Germanos un plan tarifar cuprins între 10 şi 24,99 euro/lună (fără TVA) vor primi un Samsung E1200, în timp ce pentru activarea unui abonament ce depăşeşte 25 euro/lună aceştia vor primi un Samsung E2121. Telefonul este însoţit de o cartelă preplătită cu extraopţiunea 2000 VIBE oferită gratuit pentru o lună de la momentul activării”, şi care include 2000 de minute şi 2000 de SMS-uri în reţea.

Oferta este valabilă până pe 15 martie.

Potrivit datelor de pe pagina web a Germanos, fără abonament telefonul Samsung E1200 are un preţ de 109 lei iar Samsung E2121 de 179 de lei.
Pentru clienţii care reînnoiesc un abonament Cosmote pe unul sau doi ani, compania oferă o cartelă prepay gratuită cu extraopţiunea Vibe activată fără costuri pentru o lună de la momentul activării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO