Business Hi-Tech

Georgian Roşu, general manager, Pluriva: Proiectele de automatizare şi digitalizare a afacerilor româneşti sunt uneori întârziate de reticenţa unor angajaţi cheie din cadrul companiilor, care vine dintr-o teamă că pierd controlul. Pluriva a închis anul 2023 cu afaceri de 14,1 milioane lei, în creştere cu 28% faţă de 2022

Georgian Roşu, general manager, Pluriva: Incapacitatea de a aduce în companie noile instrumente IT de business disponibile în piaţă înseamnă pierderea competitivităţii, pentru că în mod sigur sunt competitori pregătiţi să profite.

Georgian Roşu, general manager, Pluriva: Incapacitatea de a aduce în companie noile instrumente IT de business disponibile în piaţă înseamnă pierderea competitivităţii, pentru că în mod sigur sunt competitori pregătiţi să profite.

Autor: Alexandra Cepăreanu

19.02.2024, 12:00 125

„Primim cereri din piaţă, atât de la companii care nu folosesc niciun sistem ERP, cât şi de la companii ce şi-au implementat astfel de soluţii (inclusiv Pluriva ERP). Solicitările se referă la efectuarea unui audit al proceselor interne, prin care să identificăm împreună dacă funcţionalităţile programelor folosite sunt implementate optim în companie şi au ţinut pasul cu modul în care a evoluat afacerea“.

Proiectele de automatizare şi digitalizare a afacerilor româneşti sunt uneori întârziate de reticenţa unor angajaţi cheie din cadrul companiilor care nu îşi doresc să renunţe la modul de lucru bazat pe hârtii, operaţiuni efectuate manual şi fişiere Excel, a spus Georgian Roşu, general manager, Pluriva - companie românească care dezvoltă software ERP, cu afaceri de 14,1 milioane lei la finalul anului trecut, plus 28% faţă de 2022.

„Primim solicitări de implementare sistem ERP de la antreprenori care caută instrumente IT cu ajutorul cărora să lucreze mai simplu, mai eficient, mai productiv şi să îşi automatizeze afacerea. În momentul în care susţinem prezentările, constatăm reticenţa unor angajaţi cheie ai clientului, dornici să păstreze o activitate centrată în jurul dosarelor fizice, aprobărilor clasice. Reticenţa aceasta vine dintr-o teamă că pierd controlul şi îşi diminuează rolul în organizaţie. În prezentările noastre discutăm mult despre beneficiile obţinute de alţi clienţi prin automatizare şi prin oportunităţile de dezvoltare a afacerii. Scoatem în evidenţă ce instrumente de control în timp real al activităţilor vor avea la dispoziţie în programul ERP“, a explicat Georgian Roşu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO