Business Hi-Tech

Gecad si-a majorat capitalul cu 5,8 milioane de lei

10.10.2007, 18:53 13

Compania Gecad Technologies, producatorul solutiei de mesagerie electronica Axigen Mail Server, parte a grupului Gecad, si-a majorat capitalul social cu 5,8 mil. lei, pana la 7,3 mil. lei, impartit in actiuni cu valoarea nominala de 0,1 lei.
Suma depusa pentru majorarea capitalului reprezinta reprezinta creantele lichide si exigibile rezultate din imprumutul acordat companiei de asociatul majoritar Radu Georgescu, presedintele grupului Gecad.
Compania a semnat saptamana trecuta un parteneriat cu firma australiana Cleartext, care va utiliza solutia de mesagerie electronica Axigen, si urmareste sa extinda reteaua de distributie pe piata australiana. In primele noua luni ale anului, reteaua de parteneri a companiei s-a marit cu 90%. Solutia este distribuita in peste 60 de state prin intermediul a mai mult de 100 de parteneri.
Infiintata in 2001, Gecad Technologies este o companie cu activitati de cercetare tehnologica, project management si dezvoltare de tehnologii software.
Axigen este o solutie de mesagerie electronica rapida. Compania Gecad Technologies este detinuta in totalitate de Radu Georgescu si sotia sa, Gabriela-Madalina Georgescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO