Business Hi-Tech

Gecad Net creste miza pe securitatea IT

10.05.2005, 18:39 18

Compania Gecad Net, membra a grupului IT&C Gecad, isi va orienta strategia de afaceri tot mai mult catre furnizarea de servicii legate de securitatea informatica, respectiv consultanta si solutii complete de protectie, a declarat Gabriela Mechea, noul director general al firmei.

Astfel, vånzarea de licente pentru produse software nu mai constituie o prioritate de business pentru Gecad Net, a spus ea. Divizia de servicii de securitate IT a companiei a inceput deja sa capete o pondere tot mai mare in intreaga activitate a companiei. In plus, ultimele evaluari ale mediului de securitate IT au indicat existenta unor noi oportunitati de business.

"Ne bazam competitivitatea in acest sector pe o echipa de consultanti profesionisti, cu certificari si atestate internationale, gata oricånd sa faca fata celor mai complexe provocari pe care companiile le-ar putea ridica in domeniul securitatii informatice", spune Bogdan Olteanu, CIO la Gecad Net.

Solutia completa oferita de Gecad Net va ingloba atåt servicii cåt si produse software si va permite securizarea, monitorizarea, prelucrarea datelor si generarea de informatii privind securitatea retelelor, a apreciat Gabriela Mechea, fara sa precizeze deocamdata despre ce tehnologie este vorba.

Mai mult, aceasta directie de business a crescut si a devenit o divizie de sine statatoare in cadrul companiei.

Aceasta se va ocupa numai cu vånzarea de produse CAD, precum si cu furnizarea de servicii si consultanta in acelasi domeniu. dan.dragomir@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO