Business Hi-Tech

Furnizorul de soluţii de securitate ESET: E nevoie de securitate suplimentară pentru plăţile online

Furnizorul de soluţii de securitate ESET: E nevoie de...

Autor: Ioana Nita

14.10.2015, 00:00 176
Compania slovacă ESET, specializată în furnizarea de soluţii de securitate IT, a lansat o nouă versiune a soluţiilor ESET NOD32 şi ESET Smart Security pentru PC-uri, ambele fiind compatibile cu noul sistem de operare de la Microsoft – Windows 10 şi având o interfaţă reproiectată complet pentru utilizatori. Soluţia ESET Smart Security 9 vine cu un modul nou, numit „Protecţie Plăţi & Online Banking“, prin intermediul căruia se asigură securizarea tranzacţiilor financiare derulate în mediul online prin intermediul browserului web. „Vedem o creştere constantă în ceea ce priveşte numărul codurilor malware ce vizează informaţii şi operaţiuni financiar- bancare“, a declarat Palo Luka, directorul de tehnologie al ESET. 

Preţul pachetului ESET Smart Security 9 porneşte de la 250 lei, în timp ce soluţia antivirus NOD32 poate fi achiziţionată de la 165 lei, potrivit informaţiilor de pe site-ul eset.ro.  Soluţiile ESET sunt distribuite pe plan local de compania Axel Soft IT Group, care anul trecut a avut afaceri de 2,4 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO