Business Hi-Tech

Flamingo renunta la filiala bulgara si la doua firme locale

10.10.2006, 19:41 22

Retailerul de IT&C Flamingo International va renunta la filiala Flamingo Digital Shop detinuta in Bulgaria, precum si la firmele Flamingo Software SRL din Iasi si Flamingo Networking&Communications din Otopeni, au decis actionarii companiei.
Actionarii grupului de retail au aprobat dizolvarea sau vanzarea participatiilor grupului la companiile Flamingo Digital Shop, Flamingo Software si Flamingo Networking&Communications, respingand, totodata, propunerea de desfiintare a filialei din Serbia si Muntenegru.
"Flamingo detine in prezent cate doua companii in Bulgaria si Serbia-Muntenegru, atat pe partea de distributie, cat si pe partea de retail. In Bulgaria vom renunta la filiala de retail, in vreme ce filialele din Serbia-Muntenegru vor fuziona", a declarat vicepresedintele Flamingo International, Dragos Simion. El a adaugat ca decizia de dizolvare sau vanzare a filialelor face parte din strategia de reorganizare si simplificare a activitatilor grupului.
Grupul Flamingo International cuprinde trei lanturi de retail, Flanco, Flamingo si Future Shop, si o companie de distributie a produselor IT, Flamingo Distribution Center.
Flamingo International a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 84 mil. euro, in timp ce estimarile pentru acest an indica un nivel de 140 mil. euro, incluzand rezultatele Flanco si cele ale companiilor din strainatate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO