Business Hi-Tech

Flamingo deschide trei magazine in octombrie

09.10.2008, 18:26 21

Flamingo International, al treilea retailer local de electronice, electrocasnice si produse IT&C, va deschide luna aceasta doua magazine Flanco si un magazin Flanco World, in urma unei investitii totale de 600.000 de euro.

Compania va deschide doua magazine Flanco in Cluj si Onesti, precum si o unitate Flanco World in Targu-Jiu. Cele trei magazine au o suprafata totala de 2.300 de metri patrati.
Grupul are in prezent 107 magazine - 60 fac parte din reteaua Flanco, 22 sunt Flanco World, iar restul apratin lantului Flamingo Computers. "Desi momentan asistam la o perioada usor agitata privind evolutia economica din Romania in raport cu deprecierea monedei nationale, acest lucru nu reprezinta un impediment asupra investitiilor realizate de grupul Flamingo.
Dimpotriva, in urmatoarea perioada vom continua sa consolidam prezenta retelelor noastre de magazine in cele mai importante regiuni comerciale din tara", a declarat Jiri Rizek, CEO al Flamingo.
Retailerul isi propune sa atinga o suprafata totala de vanzari de 70.000 mp pana la finalul acestui an, respectiv de 90.000 mp la finalul lui 2010.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO