Business Hi-Tech

Fiul preşedintelui companiei Kaspersky Lab a fost eliberat după cinci zile de la răpire. Autorităţile ruse au emis 5 mandate de arestare

no title

Evgheni Kaspersky, alături de Dmitri Medvedev

Autor: Mediafax, Adrian Voicu

25.04.2011, 14:20 43

Răpitorii lui Ivan Kaspersky, fiul cel mic al preşedinteluifirmei ruseşti de programe antivirus Kasperksy Lab EvgheniKaspersky, răpit marţi, l-au eliberat joi după ce au primit orăscumpărare, susţinea vineri site-ul LifeNews.ru.

"Răscumpărarea pentru eliberarea lui Ivan a fost plătită, nucunosc valoarea, dar se ştie că tânărul a fost predat", a declarato sursă apropiată anchetei pentru publicaţia electronică.

Potrivit site-ului, care a obţinut confirmarea informaţiei şidin alte surse, răscumpărarea a fost plătită joi. Tânărul este acumîn siguranţă.

Conform publicaţiei RIA Novosti, investigatorii au cerut unuitribunal rus eliberarea a cinci mandate de arestare pentru maimulte persoane suspectate a fi răpitorii fiului magnatului rus.

Ivan Kaspersky, în vârstă de 20 de ani, a fost răpit în timp cese îndrepta spre locul de muncă. Puretăroturl de cuvânt al divizieide investigaţii a declarat că acesta a fost eliberat duminică înurma unui raid în Moscova al mai multor servicii de poliţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO