Fiul preşedintelui companiei Kaspersky Lab a fost eliberat după cinci zile de la răpire. Autorităţile ruse au emis 5 mandate de arestare

Autori: Mediafax , Adrian Voicu 25.04.2011

Răpitorii lui Ivan Kaspersky, fiul cel mic al preşedintelui firmei ruseşti de programe antivirus Kasperksy Lab Evgheni Kaspersky, răpit marţi, l-au eliberat joi după ce au primit o răscumpărare, susţinea vineri site-ul LifeNews.ru.

"Răscumpărarea pentru eliberarea lui Ivan a fost plătită, nu cunosc valoarea, dar se ştie că tânărul a fost predat", a declarat o sursă apropiată anchetei pentru publicaţia electronică.

Potrivit site-ului, care a obţinut confirmarea informaţiei şi din alte surse, răscumpărarea a fost plătită joi. Tânărul este acum în siguranţă.

Conform publicaţiei RIA Novosti, investigatorii au cerut unui tribunal rus eliberarea a cinci mandate de arestare pentru mai multe persoane suspectate a fi răpitorii fiului magnatului rus.

Ivan Kaspersky, în vârstă de 20 de ani, a fost răpit în timp ce se îndrepta spre locul de muncă. Puretăroturl de cuvânt al diviziei de investigaţii a declarat că acesta a fost eliberat duminică în urma unui raid în Moscova al mai multor servicii de poliţie.