Business Hi-Tech

Facebook introduce un nou buton. Ce face acesta ?

Facebook introduce un nou buton. Ce face acesta ?

Autor: Traian Terzianm

27.04.2011, 13:51 93

Facebook, cea mai mare reţea de socializare din lume a lansatduminica un nou buton, numit "send", care le permite utilizatorilorsă îşi trimită conţinutul media prietenilor favoriţi, informeazăsite-ul usatoday.com.

Butonul "send" este poziţionat lângă butonul "like" şi prinintermediul lui utilizatorii vor putea să împartă conţinutul doarcu anumiţi prieteni sau grupuri.

Spre deosebire de butonul "like", care face ca toate pozele saufilmuleţele să fie vizibile tuturor oamenilor din listă, butonul"send" este o alternativă mai privată. În plus, funcţia de "emailto a friend" este integrată în acţiunea de trimitere a conţinutuluimedia, utilizatorul putând să trimită şi mesaj text odată cuconţinutul.

Un exemplu bun pentru modul de utilizare al noului buton esteacela că atunci când vrei să pleci în vacanţă cu un grup deprieteni le poţi trimite mai uşor oferta de cazare sau linkuldestinaţiei găsite.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO