Business Hi-Tech

Endava are în plan să ajungă la 2.500 de angajaţi în soft şi servicii de IT anul acesta

Autor: Adrian Seceleanu

02.08.2017, 00:07 3503

Furnizorul britanic de software şi servicii de IT Endava, care are şi acţionari minoritari români, cu afaceri de 311,9 mil. lei (69,5 mil. euro) şi un număr mediu de peste 1.800 de oameni anul trecut, are în plan să ajungă până la finele acestui an la 2.500 de angajaţi.

„Avem ca obiectiv menţinerea ritmului de creştere în­registrat în 2016 şi atingerea unei echipe de 900 de angajaţi în centrele din Bucureşti şi Piteşti. La nivelul întregii ţării, Endava are nevoie de peste 2.500 angajaţi până la finalul lui 2017, pentru a livra proiectele pe care le are în curs“, a de­clarat pentru ZF Claudiu Constantinescu, deli­very unit manager al Endava Bucureşti & Piteşti.

În România, Endava are centre de livrare la Bucureşti, Cluj, Iaşi, Piteşti şi Târgu-Mureş. „În ultimul an financiar, încheiat în iunie, Endava a angajat 350 oameni în Bucureşti şi Piteşti, ajungând la un număr de peste 700 de angajaţi în aceste 2 birouri.“ După creşterea cifrei de afaceri cu 43% anul trecut, Endava a urcat pe locul 3 în topul celor mai mari firme de soft de pe piaţa locală, după Oracle şi Bitdefender.

Creşterea a fost generată de expansiunea în noi teritorii dar şi de achiziţii, conform reprezentanţilor companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO