Business Hi-Tech

Emergn, furnizor de soluţii digitale de business, intră pe piaţa din România şi caută să angajeze 100 de specialişti IT. „România este o ţară cu multe talente şi va fi un centru cheie de excelenţă pentru angajaţi şi clienţii noştri globali”

Alex Adamopoulos, CEO al Emergn

Alex Adamopoulos, CEO al Emergn

Autor: Alexandra Cepăreanu

16.03.2022, 15:58 192

Emergn, firmă globală de servicii digitale de business, intră pe piaţa din România unde are în plan să dezvolte unul dintre principalele sale centre de livrare, concentrându-se pe recrutarea pentru roluri cheie, precum dezvoltatori IT, profesionişti Quality Assurance, Business Analysts, Product Designers, Delivery Managers, ingineri de automatizare şi AI ori specialişti în date şi analiză, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei.

„Extinderea Emergn în România este în concordanţă cu valorile companiei (...). România este o ţară cu multe talente şi cu o istorie bogată şi va fi un centru cheie de excelenţă pentru angajaţi şi pentru clienţii noştri globali. (...)", a spus Alex Adamopoulos, CEO al Emergn, conform comunicatului.

În prezent, compania caută să angajeze 100 de specialişti care vor lucra într-un sistem 100% remote.

„Angajaţii vor lucra de oriunde, pentru unele dintre cele mai prestigioase companii, vor face parte dintr-o echipă globală.”

Compania va investi în dezvoltarea talentelor din România, iar o parte din planurile sale includ accesul echipei la platforma Emergn de învăţare prin colaborare şi muncă, ce le permite oamenilor să deprindă şi să adopte modalităţi noi şi moderne de a livra pe piaţă produse, servicii şi ideil, au mai transmis reprezentanţii Emergn.

În prezent, compania are locaţii în America de Nord, Portugalia, Ucraina, Rusia, Marea Britanie, Irlanda, Lituania şi România, potrivit site-ului propriu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO