Business Hi-Tech

eMAG: Clienţii noştri au cumpărat cu 22% mai multe produse de folosinţă zilnică în primul semestru din 2023

eMAG: Clienţii noştri au cumpărat cu 22% mai multe...

Autor: Alexandra Cepăreanu

25.07.2023, 00:04 67

Clienţii eMAG au cumpărat cu 22% mai multe produse de folosinţă zilnică, în prima jumătate din acest an, au transmis reprezentanţii companiei printr-un comunicat. Astfel, clienţii eMAG au cheltuit, în medie, 259 de lei pe lună pentru produse precum cele pentru îngrijirea casei, produse cosmetice, jucării, haine, încălţăminte, cărţi, cafea sau ceai, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

„Uşurinţa de a găsi un preţ bun, dar şi livrarea gratuită şi ofertele pentru clienţii Genius au stimulat frecvenţa de cumpărături din categorii de produse pe care le folosesc în mod curent, de la produsele pentru îngrijirea casei, la cele de îngrijire personală, pentru animalele de companie, cafea sau ceai. Oamenii caută o gamă tot mai diversificată de produse, iar online-ul este un mall uriaş care face posibil acest lucru pentru orice buzunar,” a spus Irina Pencea, general manager, eMAG România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO