Business Hi-Tech

ELKOTech România a devenit distribuitorul Fujitsu

Autor: Claudiu Ilioiu

01.02.2012, 13:43 186

ELKOTech România, companie membră a grupului ELKO şi distribuitor în domeniul IT din România, a încheiat un acord de distribuţie cu Fujitsu Technology Solutions, se arată într-un comunicat al companiei.

În urma semnării contractului, ELKOTech va distribui notebook-uri si desktop PC-uri, staţii grafice, servere, soluţii de stocare şi periferice IT, marca Fujitsu.

"Fujitsu este unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente IT din lume, iar prin semnarea acestui parteneriat ELKOTech câştigă un partener de prestigiu. Produsele companiei Fujitsu sunt recunoscute la nivel mondial pentru performanţa şi fiabilitatea de care dau dovadă, iar aceste avantaje vor fi cu siguranţă apreciate de partenerii ELKOTech", a declarat Gabriela Gheorghe, director general al ELKOTech România.

Fujitsu Technology Solutions japoneză activează în IT şi telecomunicaţii şi este al treilea furnizor de servicii IT din lume raportat la venituri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO