Business Hi-Tech

Echipa cabliştilor de la CMN, apropiată de RCS, s-a rupt. Lucacel şi Brezeanu au plecat

Echipa cabliştilor de la CMN, apropiată de RCS, s-a...

Autor: Adrian Seceleanu

19.03.2015, 00:06 1175
Echipa de conducere a Clever Media Network (CMN), un nou jucător de pe piaţa locală de cablu TV apropiat de gigantul RCS&RDS, s-a rupt la finele anului trecut odată cu plecarea lui Mircea Lucacel şi a fostului manager Telekom (Romtelecom) Răzvan Brezeanu, acţionar majoritar rămânând Adrian Tomşa, potrivit unor date din Monitorul Oficial şi informaţiilor obţinute de ZF de la surse din industrie.
 
„Adunarea Generală a Asociaţilor Clever Media Network decide revocarea din calitatea de administrator a lui Lucacel Mircea şi a lui Brezeanu Răzvan“, conform datelor despre AGA din 12 decembrie 2014, publicate recent în Monitorul Oficial.
 
CMN a început să facă achiziţii şi să încerce să atragă clienţi în mai multe oraşe din ţară precum Botoşani sau Giurgiu. Conform mai multor surse din piaţă, CMN acţionează în coordonare cu gigantul RCS&RDS.
 
Lucacel şi Tomşa sunt doi dintre „arhitecţii“ formării cu opt ani în urmă a companiei de cablu New Com Te­le­comunicaţii, care ajunsese în mai puţin de doi ani la peste 100.000 de clienţi, o evoluţie record pentru piaţa locală. Şi Brezeanu, care şi-a început cariera în industria de cablu în 2005 la Astral (actualul UPC), a lucrat o perioadă la New Com.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO