Business Hi-Tech

Dorin Pena, General Manager Cisco România: Operatorii telecom sunt mai atenţi la planificarea investiţiilor şi există o sincronizare mare cu ce se decide la nivel de grup

Dorin Pena, General Manager Cisco România: Operatorii...

Autor: Roxana Rosu

15.10.2018, 13:57 188

Companiile din telecom sunt mai atente în ultimii ani la cum planifică investiţiile, la migrările tehnologice şi este o sincronizare mai mare şi cu ce fac grupurile din care fac parte, a declarat Dorin Pena - General Manager, Cisco România la ZF DIgital Summit 2018. 

”Piaţa de 5G din România acum se dezvoltă, mai ales din punct de vedere al PR-uui. Va mai dura până când se va dezvolta şipe alte zone. Vedem o oarecare repoziţionare a operatorilor. Trec din zona în care era nevoie de conectivitate şi era nevoie de mai mult bandă spre zona în care folosesc tehnologia tot mai mult. De câţiva ani sunt mai atenţi la cum planifică investiţiile, migrările tehnologice”

Alte declaraţii: 

Este o sincronizare mai mare şi cu ce fac grupurile din care fac parte. Sunt unele provocări. România are printre cele mai mici RPU şi e nevoie de echilibru între riscuri şi beneficii. Dar văd la operatori o atenţie mai mare la planificarea bugetelor şi a investiţiilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO