Business Hi-Tech

Dezvoltatorul software mindit.io vrea să recruteze 110 specialişti IT, inclusiv juniori, în următorul an, şi să depăşească 300 de angajaţi, în România şi Elveţia. „Ne bucurăm de o creştere constantă a portofoliului de clienţi şi noi proiecte şi suntem constant în căutare de colegi noi”

Lucia Stoicescu, CEO al mindit.io.

Lucia Stoicescu, CEO al mindit.io.

Autor: Alexandra Cepăreanu

10.10.2022, 11:30 92

Compania românească Mindit.io, specializată în dezvoltarea de software, vrea să recruteze aproximativ 110 specialişti IT, inclusiv juniori, în următorul an, şi să ajungă astfel la o echipă de circa 310 colegi în România şi Elveţia – unde a deschis birou la începutul anului în curs -, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei.

„Ne bucurăm de o creştere constantă a portofoliului de clienţi şi noi proiecte, drept pentru care suntem constant în căutare de colegi noi, care să acopere poziţiile deschise existente. Totodată, întrucât cultura noastră organizaţională promovează autonomia şi stimulează asumarea provocărilor, ne încurajăm oamenii să-şi aleagă rolurile dorite şi suntem alături de ei la orice pas în parcursul profesional”, a spus Lucia Stoicescu, CEO al mindit.io.

Mindit.io înregistrează un număr de aproximativ 200 de angajaţi în prezent şi o cifră de afaceri anuală de peste 45 mil. lei. Compania a avut o creştere de aproximativ 40% în 2021, comparativ cu anul precedent.

Potrivit sursei citate, pentru cei aflaţi la început de drum, compania organizează diverse programe de internship, ce au rolul de a oferi o oportunitate de intrare într-unul dintre cele mai inovative şi căutate domenii de activitate în prezent.

„Organizate pentru prima dată şi pe plan local, în Iaşi şi Cluj, programele de internship durează câte trei luni, iar la finalul acestora toţi cei care au participat cu succes la program îşi vor începe cariera în domeniul IT, lucrând pe proiecte variate în zonele: Java and Spring, React, Microservices, Flutter, Payment processing, Application integration, Health, Retail şi multe altele. Momentan, internship-urile din Iaşi şi Cluj sunt sincronizate cu programul de intership general, însă, pe temen lung, compania îşi propune să organizeze programe dedicate pe oraşe. Pe lângă programul de internship, mindit.io are peste 20 de poziţii deschise la care candidaţii pot aplica.”

De asemenea, mindit.io este implicată într-o serie vastă de proiecte acoperind mai multe industrii, cum ar fi banking, retail, fintech, foodtech, healthcare, hospitality şi real estate, arată sursa citată anterior.

„Încercăm să găsim cele mai moderne şi potrivite tehnologii pentru a se mula cât mai bine pe ceea ce îşi doresc partenerii noştri să realizeze, lucrând cot la cot cu ei pentru îndeplinirea obiectivelor trasate", a spus Zsolt Balint, Technical Director al mindit.io.

Compania mindit.io oferă angajaţilor posibilitatea de a lucra full remote, precum şi un beneficiu, numit  minditNomad, prin care membrii echipei, de oriunde din ţară, pot alege să lucreze sau să-şi facă vacanţele la una dintre casele minditNomad, aflate în Cluj, Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Sibiu sau Comarnic, arată sursa citată.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO