Business Hi-Tech

Deutsche Bank şi Luxoft angajează la Bucureşti 145 de programatori în următoarele luni

Foto Shutterstock

Foto Shutterstock

Autor: Ioana Nita

21.03.2014, 00:00 1105

Deutsche Bank va angaja până la jumătatea anului 100 de persoane în centrul global de tehnologie DB Global Technology, care va fi inaugurat până la sfârşitul lunii iunie în Bucureşti şi unde se vor dezvolta aplicaţii software pentru banca germană. Centrul de tehnologie va fi condus de Marian Popa, care anterior a gestionat activitatea Endava.

Ţinta băncii germane este ca până în 2016 să aibă 500 de angajaţi în centrul de tehnologie de pe piaţa locală, procesul de recrutare fiind demarat încă de la sfârşitul anului trecut. Pe de altă parte şi compania rusească de software Luxoft a lansat un program de recrutare, având deschise 45 de poziţii pentru ingineri software, programatori, dar şi project manageri.

„În 2014, continuăm planurile de extindere a echipei Luxoft România, pe fondul dezvoltării proiectelor din zona financiară”,  a declarat Bogdan Pelinescu, managing director la Luxoft România. Luxoft România are în prezent o echipă de 800 de persoane şi este a treia filială ca număr de angajaţi din cele 15 centre de dezvoltare şi 20 de birouri operate de grup în Europa Centrală şi de Est.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.03.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO