Business Hi-Tech

Daniel Dines, CEO UiPath: Fondurile care au investit în noi consideră că putem creşte de 5 sau 10 ori. ”Putem ajunge cea mai mare companie din Estul Europei”

Daniel Dines, CEO UiPath: Fondurile care au investit în...

Autor: Alex Ciutacu

06.03.2018, 15:03 1930

Start-up-ul UiPath, specializat în dezvoltarea de soluţii pentru auto­matizarea proceselor in­terne ale unei companii cu aju­torul roboticii, a obţinut o finanţare de 153 de milioane dolari în seria B de finanţare, după un an cu o creştere record. Noua finanţare, condusa de fondul de investiţii Accel şi sprijinita de Capital G, fondul de investiţii din spatele Google, şi Kleinder Perkins Caufield&Byers, fondul care a pariat încă de la început pe Amazon, AOL şi EA, propulsează compania la o evaluare de 1,1 mld. dolari.

“Fondurile care au investit în noi consideră că putem creşte de 5 sau 10 ori. Noi credem că putem ajunge cea mai mare companie din Estul Europei, a declarat Daniel Dines, CEO al companiei.

”Pentru noi este foarte greu să găsim ingineri de software în România la calitatea pe care o vrem. Ţinta este să angajăm 1% din cei mai buni ingineri de software din România. Noi, împreună cu o companie din Statele Unite şi Marea Britanie, acoperim 80% din acestă piaţă.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO