Business Hi-Tech

D-Link: Preţul unei soluţii „smarthome“ porneşte de la 30 de euro

D-Link: Preţul unei soluţii „smarthome“ porneşte...

Autor: Ioana Nita

04.08.2016, 00:05 332

La fel cum birourile pot deveni  spaţii „inteligente“ de lucru cu ajutorul sistemelor de tip „smart office“, care administrează integrat toate echipamentelor de birou, şi gospodăriile pot fi transformate în „case inteligente“ prin intermediul unor soluţii similare al căror preţ începe de la 30 de euro, potrivit reprezentanţilor locali ai companiei taiwaneze D-Link.

„Utilizatorii casnici pot opta pentru soluţii adaptate nevoilor lor cu preţuri începând de la 30 euro“, a spus Laurenţiu Trocan, country manager la D-Link România.

Utilizatorii îşi pot instala acasă prize, senzori de mişcare şi camere de supraveghere conectate la internet pentru a putea fi controlate direct de pe smartphone sau tabletă prin intermediul unei aplicaţii dedicate. Spre exemplu, utilizatorii pot controla cafetiera prin telefon - pornirea şi oprirea - dacă aceasta este conectată la sistemul electric prin priza inteligentă de la D-Link. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO