Business Hi-Tech

Cosmote si-a schimbat managerul de vanzari

25.03.2008, 20:40 13

Nickolaos Choumis, 40 de ani, a fost numit director al Diviziei de vanzari si relatii cu clientii a Cosmote Romania, inlocuindu-l pe Vassilios Trochalidis, al carui mandat de trei ani in cadrul operatorului de telefonie mobila s-a incheiat.
Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul telecomunicatiilor, Choumis va coordona o echipa de aproximativ 500 de oameni. Anterior, Choumis a ocupat functia de director de vanzari Servicii Date al OTEGlobe, preluata in ianuarie 2007. El a mai detinut functii de conducere in companii din Grecia, precum Q-Telecom, Vodafone, Unifon si CosmoLine. In varsta de 40 de ani, Choumis este licentiat in fizica la Universitatea din Atena, detine o diploma de MBA la Universitatea de Economie si Afaceri din Atena si a absolvit un master in Ingineria Comunicatiilor prin Satelit la Universitatea din Surrey, Marea Britanie.
Stefanos Theocharopoulos, numit CEO al Cosmote Romania in acest an, ar putea alege sa opereze in perioada urmatoare si alte schimbari in management. Contractele mai multor manageri din echipa de conducere a Cosmote expira in acest an. Cosmote a inregistrat anul trecut venituri de 155,6 mil. euro si pierderi nete de 118,4 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO