Business Hi-Tech

Cosmote si-a extins reteaua de distributie cu 30%

25.07.2006, 18:47 18

Operatorul local de servicii de telefonie mobila Cosmote Romania si-a extins in ultimele trei luni reteaua de distributie prin magazinele proprii si partenere cu 30%, atingand un total de peste 530 de magazine la nivel national, conform oficialilor companiei.
"Practic, am extins reteaua noastra cu mai mult de 130 de magazine si puncte de vanzare", a spus Vassilis Trochalidis, director de vanzari si de relatii cu clientii in cadrul Cosmote.
Majoritatea dintre cei 20 de parteneri importanti de retail ai companiei distribuie in exclusivitate produse si servicii Cosmote. In plus, cartelele preplatite si cele de reincarcare pot fi achizitionate din aproape 10.000 de puncte de vanzare din toata tara, printre care se numara si centrele de vanzare de bilete RATB.
Cosmote si-a extins si reteaua proprie de magazine, de la cele 10 magazine pe care le detinea in decembrie 2005 la 17 magazine in prezent. Membra a grupului elen Cosmote, filiala din Romania a fost relansata in decembrie 2005. Dupa primele 4 luni pe piata locala, Cosmote a depasit 275.000 de clienti. In prezent, operatorul are 90% acoperire a populatiei si aproximativ 75% acoperire geografica in Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO