Business Hi-Tech

Cosmote lansează o hartă interactivă a acoperirii pentru serviciile 3G

03.08.2010, 13:32 32

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, alansat o hartă interactivă 3G, care le permite utilizatorilor săvadă ce fel de conexiune au în zona în care vor să se conecteze lainternet, au anunţat reprezentanţii companiei.

"Astfel, accesând www.cosmote.ro, clienţii pot consulta hartainteractivă a serviciilor de date 3G care oferă o viziune mai clarăasupra semnalului disponibil într-o anumită zonă din ţară, având casuport harta localităţilor sau imagini din satelit", au declaratreprezentanţii operatorului.

Harta interactivă clasifică în patru categorii nivelulsemnalului servicilor de date 3G disponibil în întreaga ţară,oferind informaţii detaliate despre viteza de transfer a datelorsau despre tipul serviciilor care pot fi accesate pentru fiecarecategorie în parte. Clienţii pot afla care este nivelul semnaluluide care vor beneficia în utilizarea de zi cu zi a modemului Connect3G nu doar acasă, la serviciu sau în oraşul unde locuiesc, dar şiatunci când pleacă în vacanţă sau în călătorii de afaceri, îninteriorul ţării.

Serviciile 3G de internet mobil în bandă largă oferite deCOSMOTE România sunt disponibile prin intermediul pachetelorConnect 3G, care permite transfer de date cu viteze de până la 21,6Mbps. Serviciile Connect 3G sunt în prezent disponibile înaproximativ 3.300 de localităti dinţară.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO