Cosmote lansează o hartă interactivă a acoperirii pentru serviciile 3G

Autor: Magraon Andreea 03.08.2010

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat o hartă interactivă 3G, care le permite utilizatorilor să vadă ce fel de conexiune au în zona în care vor să se conecteze la internet, au anunţat reprezentanţii companiei.

"Astfel, accesând www.cosmote.ro, clienţii pot consulta harta interactivă a serviciilor de date 3G care oferă o viziune mai clară asupra semnalului disponibil într-o anumită zonă din ţară, având ca suport harta localităţilor sau imagini din satelit", au declarat reprezentanţii operatorului.

Harta interactivă clasifică în patru categorii nivelul semnalului servicilor de date 3G disponibil în întreaga ţară, oferind informaţii detaliate despre viteza de transfer a datelor sau despre tipul serviciilor care pot fi accesate pentru fiecare categorie în parte. Clienţii pot afla care este nivelul semnalului de care vor beneficia în utilizarea de zi cu zi a modemului Connect 3G nu doar acasă, la serviciu sau în oraşul unde locuiesc, dar şi atunci când pleacă în vacanţă sau în călătorii de afaceri, în interiorul ţării.

Serviciile 3G de internet mobil în bandă largă oferite de COSMOTE România sunt disponibile prin intermediul pachetelor Connect 3G, care permite transfer de date cu viteze de până la 21,6 Mbps. Serviciile Connect 3G sunt în prezent disponibile în aproximativ 3.300 de localităti dinţară.