Business Hi-Tech

Completarea unui formular, procedura pentru a deveni reseller al furnizorului de echipamente telecom ABN Systems

Completarea unui formular, procedura pentru a deveni...

Autor: Anca Olteanu

02.05.2017, 16:53 118

„În momentul în care trimite un mail sau se înregistrează în formular, oricine ar fi, va fi contactat de unul dintre colegii de la vânzări”, spune directorul comercial.

În prezent, ABN Systems are în România în jur de 500 de reselleri activi, care comandă cel puţin o dată la două luni. Dintre aceştia, 10-20% sunt companii mari, iar restul sunt companii mici sau medii.

„Sunt deschişi şi pentru companii mari şi companii care abia vor să înceapă. Avem client un site, cu doi angajaţi care vor să facă un business. Sunt clienţii noştri şi sunt trataţi ca toţi ceilalţi”, menţionează Barbu.

George Barbu precizează că nu există condiţii minimale pentru a fi reseller, iar ABN Systems poate oferi resellerului standuri în care să fie prezentate produsele.

ABN Systems International este unul dintre principalii furnizori de echipamente telecom, soluţii de comunicare mobilă şi accesorii, cu venituri de 17,5 milioane de euro în 2016 (respectiv 9,6 milioane de euro în 2015 şi 8,5 milioane de euro în 2014).

Compania, fondată în 2002, are în prezent peste 50 de angajaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO