Business Hi-Tech

Compania locală Plant an App, care a dezvoltat o platformă pentru crearea rapidă de aplicaţii software, integrează serviciul de cloud Azure, al Microsoft şi se listează în Microsoft Marketplace

Bogdan Liţescu, CEO al Plant an App

Bogdan Liţescu, CEO al Plant an App

Autor: Alexandra Cepăreanu

04.06.2021, 14:28 82

Compania românească Plant an App, specializată în tehnologia low-code, care a dezvoltat o platformă pentru crearea rapidă de aplicaţii software, anunţă extinderea parteneriatului cu gigantul Microsoft prin integrarea serviciului de cloud Azure, demers în urma căruia Plant an App va beneficia de asistenţă în planificare financiară şi de credite în valoare de 120.000 de dolari.  

„Plant an App va beneficia de asistenţă în planificarea financiară, credite Azure în valoare de 120.000 dolari şi acces gratuit la resurse precum Cloud din Microsoft Azure şi Github Enterprise”, au transmis reprezentanţii companiei locale printr-un comunicat de presă.

Platforma Azure a Microsoft permite companiilor să folosească orice sistem de operare, unealtă şi limbaj de programare pentru a construi soluţii scalabile. De asemenea, Azure deţine funcţii precum extinderea proiectelor open source în cloud ca servicii managed, fiind integrate cu soluţii performante de identity management (AAD), monitorizare şi insights (Azure Monitor, Application insights), alertare (Alterts), recomandări (Azure Advisor), analiza datelor (Log Analytics) şi alte opţiuni.

„Suntem într-un moment excelent al dezvoltării tehnologice. Noi vrem să ajutăm cât mai multe organizaţii şi companii să îşi îmbunătăţească şi dezvolte sistemele informatice, iar în această strategie ne bucurăm şi de sprijinul Microsoft. Trecem acum într-o etapă nouă de dezvoltare şi accesul la această comunitate globală va fi un catalizator pentru toate planurile pe care le avem”, a spus Bogdan Liţescu, CEO al Plant an App.

De asemenea, Plant an App a anunţat şi listarea în Microsoft Marketplace, care va permite companiei să îşi vândă tehnologia în reţeaua gigantului american.

„Tehnologia low-code începe să devină parte din cultura organizaţiilor inovatoare şi cu o rată rapidă de creştere. Acest moment dovedeşte nu doar adoptarea în masă a acestei tehnologii, ci şi o schimbare de paradigmă, permiţând departamentelor IT şi de business să lucreze mai colaborativ”, a spus Daniel Rusen, Director de Marketing şi Operaţiuni în cadrul Microsoft România.

Plant an App asigură în prezent soluţii de transformare digitală pentru companii şi instituţii globale, precum US Navy, Guvernul Bermuda, Vel Health sau Equifax.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO