Business Hi-Tech

Compania de software SABS din Iaşi vrea să ajungă la 100 de angajaţi anul acesta, odată cu extinderea în Bucureşti

Compania de software SABS din Iaşi vrea să ajungă la...

Autor: Ioana Nita

17.02.2023, 10:30 639

Compania SABS din Iaşi, specializată în dezvoltarea software, cu afaceri de 2 mil. euro în 2022, s-a extins cu un birou în Bucureşti, urmând să ajungă astfel la 100 de angajaţi în total până la finalul lui 2023. În prezent, compania are în total 60 de angajaţi şi colaboratori în Iaşi şi Bucureşti.

„Prezenţa în capitală este un pas semnificativ în creşterea şi dezvoltarea companiei noastre. Biroul din Bucureşti ne va permite să ne deservim mai bine clienţii, să ne dezvoltăm parteneriatele şi să ne consolidăm vizibilitatea în regiune, urmărind totodată extinderea internaţională în Europa de Sud-Est, până la sfârşitul anului. Capitala este binecunoscută pentru mediul de afaceri vibrant şi aşteptăm cu nerăbdare să devenim parte din el”, a spus Bogdan Ciobanu, director general al SABS.

De la înfiinţarea sa în 2004, compania a livrat soluţii software personalizate către multinaţionale din întreaga lume. SABS oferă o gamă largă de servicii precum: suport şi consultanţă IT, arhitectură şi design, QA (manual, automatic & unit testing), hosting şi mentenanţă, business intelligence, dezvoltare 3D, aplicaţii mobile, cloud şi servicii de transformare digitală.

Noul birou SABS este situat în centrul Bucureştiuluii, oferind acces uşor pentru clienţii şi angajaţii companiei. Spaţiul de birouri este dotat cu cea mai recentă tehnologie şi facilităţi pentru a sprijini echipa în creştere a companiei. Noul spaţiu dispune de un mediu de lucru modern, ergonomic, tip open-space, cu birouri private, săli de întâlnire şi o zonă de lounge.

„Deschiderea celui de-al doilea birou din România reprezintă o etapă importantă pentru compania noastră. Este o dovadă a devotamentului, perseverenţei si efortului echipei noastre de-a lungul celor aproape 20 de ani de activitate, dar şi a succesului produselor şi serviciilor noastre."

În portofoliul SABS de clienţi se regăsesc inclusiv companii multinaţionale listate la Bursa de Valori din Londra, Paris sau Amsterdam.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO