Business Hi-Tech

Compania de dezvoltare software pentru e-commerce Innobyte: Ultimul trimestru din 2022 a fost cel mai bun

Cătălin Bordei, managing director, Innobyte Solutions

Cătălin Bordei, managing director, Innobyte Solutions

Autor: Ioana Nita

21.04.2023, 00:00 108

Compania locală Innobyte Solutions, specializată în dezvoltare software pentru industria de e-commerce, cu afaceri anuale de circa 10 mil. lei, a creat anul trecut o nouă linie de business, care a reuşit să genereze venituri de aproape un milion de lei în circa jumătate de an.

Anul trecut, Innobyte Solutions, companie deţinută integral de Life is Hard, a înregistrat o cifră de afaceri de 9,7 milioane lei, în scădere uşoară faţă de 2021, când businessul s-a situat la 10,6 milioane lei.

Modelul de business Innobyte presupune prestarea de servicii de dezvoltare software pentru clienţi mari şi dezvoltarea de proiecte complexe care se întind pe perioade extinse. Compania colaborează cu un număr relativ mic de clienţi activi, însă cu bugete considerabile pentru e-commerce. Numărul de clienţi noi a crescut în 2022 cu 20%, iar portofoliul urmează un trend ascendent de la an la an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO