Business Hi-Tech

Christel Heydemann - CEO al grupului Orange, a revenit după doi ani la Bucureşti pentru un “tur de forţă” de două zile

Christel Heydemann - CEO al grupului Orange, a revenit...

Autor: Adrian Seceleanu

22.03.2024, 15:04 206

Christel Heydemann - CEO al grupului francez de telecomunicaţii Orange, a efectuat un “tur de forţă” de două zile la Bucureşti, unde a avut discuţii cu liderii operaţiunilor locale şi a vizitat câteva dintre sediile companiei, a anunţat, printr-o postare pe reţeaua de business LinkedIn Julien Ducarroz, CEO al Orange România.

Două zile de <<tur de forţă>> la Bucureşti pentru echipele #OrangeRomania, care au primit-o pe Christel Heydemann, CEO al Grupului Orange, alături de Mari-Noëlle Jégo-Laveissière, Deputy CEO Orange Europe. În timpul şederii lor, am discutat despre proiectele noastre, priorităţile şi îmbunătăţirile care trebuie aduse: Am făcut un schimb de opinii cu liderii noştri din companie, în cadrul unei discuţii cu managerii; Am făcut o oprire la Palatul Telefoanelor, o clădire emblematică & de patrimoniu din Bucureşti; Am discutat despre experienţa clienţilor cu colegii de la magazinul nostru emblematic, magazinul smart din Europe House;

Am vizitat Centrul de Service Biharia, unde am văzut în detaliu operaţiunea de reparare a unui smartphone; Şi, cel mai important, am lansat împreună cu angajaţii noştri noua semnătură de brand, "Orange e aici", care aduce în prim plan atât serviciile companiei, cât şi experţii”, a scris Ducarroz pe LinkedIN.

Heydemann a fost la Bucureşti şi în luna aprilie 2022, la scurt timp după ce a preluat rolul de CEO al Orange. Ea nu s-a întâlnit nici atunci cu media din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO