Business Hi-Tech

Cel mai scump model din gama nouă a Samsung, Galaxy S20, costă 7.400 lei

Cel mai scump model din gama nouă a Samsung, Galaxy S20,...

Autor: Ioana Nita

13.02.2020, 12:00 320

Gigantul sud-coreean Samsung a lansat recent noua gamă Galaxy S20, compatibilă integral cu tehnologia 5G, şi a prezentat totodată şi al doilea model de smartphone pliabil - Galaxy Z Flip. Noua gamă Samsung Galaxy S20 cuprinde trei modele - Galaxy S20, Galaxy S20+ şi Galaxy S20 Ultra, toate fiind compatibile cu tehnologia 5G. Cel mai scump model este Galaxy S20 Ultra, care are cea mai mare dimensiune a ecranului din toate cele trei – 6,9 inci, cea mai bună cameră foto integrată - 108 MP, cel mai mare zoom – 100x, şi cea mai puternică baterie – 5.000 mAh, preţul pentru cea mai mai echipată versiune la nivel de capacitate de stocare (512 GB) şi memorie RAM (16 GB) fiind de 7.400 lei.

În prezent, noile modele Samsung Galaxy S20 sunt disponibile la precomandă, iar din data de 13 martie vor fi disponibile oficial pe piaţa din România. În schimb, modelul pliabil al Samsung, Galaxy Z Flip, va fi disponibil doar pe anumite pieţe, inclusiv SUA şi Coreea, începând cu data de 14 februarie. Al doilea model de smartphone pliabil dezvoltat de Samsung are un ecran de 6,7 inci construit dintr-o sticlă care se pliază.

Galaxy Z Flip dispune de un Infinity Flex Display de sticlă ultra subţire flexibilă (UTG) produsă de Samsung, care oferă telefonului un design premium, unic, nemaiîntâlnit pe un dispozitiv pliabil. „Decupajul din ecran înseamnă că nu există nicio întrerupere în afara camerei, prin urmare nicio posibilă distragere; în plus telefonul vine cu prima proporţie de 21.9:9, ceea ce înseamnă că poţi să te bucuri neîntrerupt de conţinutul tău preferat”, susţin reprezentanţii Samsung.

Pentru ca plierea să fie posibilă, Galaxy Z Flip are o balama ascunsă susţinută de un mecanism CAM dual – mic, dar sofisticat, astfel încât fiecare închidere şi deschidere a telefonului va fi lină şi stabilă. Ca atare. Galaxy Z Flip poate sta deschis în diferite unghiuri, precum un ecran de laptop. Totodată, a doilea model de smartphone pliabil de la Samsung integrează o serie de alte funcţionalităţi de top pentru a capta poze şi clipuri-video la calitate înaltă, precum şi pentru redarea de conţinut şi pentru activităţi multi-tasking.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO