Business Hi-Tech

Ce credeţi că se întâmplă într-un minut pe Internet?

Ce credeţi că se întâmplă într-un minut pe Internet?

Autor: Cătălina Butan

23.03.2013, 16:18 1307

Un studiu recent realizat de producătorul de microcipuri Intel dezvăluie cifre uimitoare care reflectă activitatea noastră online, scrie Daily Mail.

Studiul arată că peste 204 milioane de emailuri sunt trimise şi 47.000 de aplicaţii sunt descărcate la fiecare minut, în timp ce cel mai mare retailer american online Amazon, are vânzări de 55.000 de lire pe minut. În jur de 20 de milioane de fotografii, 6 milioane de pagini Facebook şi 1,3 milioane de clipuri video sunt accesate în fiecare minut.

Cercetătorii au descoperit că aproape 640 GB sunt transferaţi într-un minut pe internet. Creşterea semnificativă a numărului de utilizatori de telefoane mobile a avut un impact major asupra transferului de date pe internet.

Potrivit studiului, numărul de dispozitive conectate în spaţiul virtual va fi în 2015 de două ori mai mare decât populaţia din întreaga lume.

Intel a dezvăluit de asemenea că lucrează la un nou ehipament tehnologic "Crystal Forest", care să facă faţă creşterii exponenţiale a traficului pe internet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO