Business Hi-Tech

Campanie Orange cu smartphone-uri HTC

Campanie Orange cu smartphone-uri HTC

HTC One S

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

12.06.2012, 14:10 342

Orange, numărul unu pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat o campanie prin care va comercializa în această lună la preţuri mai mici smartphone-urile HTC One S şi HTC Desire C.

Smartphone-ul HTC One S poate fi achiziţionat la preţuri începând cu 69 euro. Oferta este valabilă împreună cu un abonament Panteră 21 şi opţiunea My Smartphone 15 care include internet nelimitat şi download la viteze de până la 7,2 Mbps pentru primul GB de date transferat. HTC One S dispune de un ecran de 4,3 inchi. Telefonul are o cameră de 8 MP.

HTC Desire C este un telefon compact cu ecran HVGA de 3,5 inchi. HTC Desire C are integrată interfaţa HTC Sense 4.0 şi sistemul de operare Android 4.0 şi oferă acces la aplicaţii, jocuri, muzică şi filme prin intermediul Google Play. Smartphone-ul este disponibil la preţuri începând cu 9 euro, ofertă valabilă cu abonamentul Panteră 21 şi My Smartphone 15.

Din luna iunie HTC One X este disponibil la un tarif începând cu 169 de euro, preţ valabil cu un abonament nou Panteră 21 pe 2 ani şi cu opţiunea My Smartphone 15.

"Piaţa echipamentelor de conectare mobilă la internet este în plină ascensiune (…) am adus în ofertă, la preţuri competitive, cele mai noi modele de smartphone-uri de la HTC, la preţuri începând de la 9 euro" a declarat Nana Teodorescu, Product Manager la Orange.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO