Business Hi-Tech

Campanie Orange: clienţii prepay pot primi dublul minutelor sau SMS-urilor cumpărate

Campanie Orange: clienţii prepay pot primi dublul minutelor sau SMS-urilor cumpărate

Autor: Adrian Seceleanu

10.12.2012, 00:00 1310

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, a lansat o campanie promoţională prin care le oferă, în anumite condiţii, celor aproximativ şase milioane de clienţi care folosesc cartele preplătite un număr dublu de minute şi SMS-uri pe durata a 30 de zile, a anunţat compania.

"Pentru toţi clienţii Orange PrePay care îşi activează o opţiune până pe 3 februarie 2013 şi îşi consumă minutele sau mesajele incluse în ea în mai puţin de 30 de zile, opţiunea se va reactiva automat în mod gratuit. Oferta este disponibilă automat de la activarea opţiunii atât pentru utilizatorii prepay care au deja o cartelă, cât şi pentru cei care îşi activează un SIM prepay nou, ei având posibilitatea să vorbească de două ori mai mult la telefon", potrivit oficialilor Orange.

Opţiunea se va reactiva automat în cazul în care clientul termină minutele sau mesajele naţionale, internaţionale sau pe cele în reţea înainte de expirarea perioadei de valabilitate a opţiunii, dar nu şi în momentul consumării resurselor de internet din opţiunea cumpărată, potrivit datelor companiei. Spre exemplu, cu 5 euro (plus TVA), clienţii Orange pot activa o opţiune care include 100 de minute sau SMS-uri naţionale şi 2.000 de minute sau SMS-uri în reţea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO