Business Hi-Tech

Campanie de vânzări Vodafone: orice smartphone redus cu până la 200 de euro cu un abonament Red

Andrea Rossini,  director Consumer Business Unit al Vodafone România, la evenimentul de lansare al familiei de abonamente Red

Andrea Rossini, director Consumer Business Unit al Vodafone România, la evenimentul de lansare al familiei de abonamente Red

Autor: Adrian Seceleanu

25.04.2013, 15:31 479

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, va desfăşura vineri un eveniment de shopping denumit “Red Friday”, prin intermediul căruia va încerca să determine atragă clienţi pentru abonamente din recent lansata familie “Red”- care includ apeluri şi SMS-uri nelimitate către orice reţea, oferindu-le smartphone-uri la preţuri reduse cu până la 200 de euro.

“În toată reţeaua magazinelor Vodafone, clienţii vor putea achiziţiona, promoţional, orice smartphone cu o reducere de pana la 200 de euro, împreună cu abonamentele RED”, potrivit unui anunţ al companiei.

Clienţii noi şi existenţi care optează pentru abonamentul RED 29 pe doi ani beneficiază de o reducere de până la 50 de euro la smartphone-urile din portofoliul Vodafone. Abonamentul are un cost lunar de 29 de euro.

Utilizatorii care aleg RED 45 (cu un tarif de 45 de euro pe lună) pe doi ani primesc un discount de până la 100 de euro din preţul smartphone-urilor, în timp ce reducerea pentru cei care semnează un contract RED 65 (cu un tarif de 65 de euro pe lună) pe doi ani ajunge la 200 de euro.

Dacă aleg să contracteze un abonament RED 65 clienţii Vodafone pot achiziţiona fără costuri (cu 0 euro) smartphone-uri precum  Sony Xperia Z, BlackBerry Z10, Nokia Lumia 920 şi iPhone 5, din toate magazinele Vodafone şi ale partenerilor, precum şi online, pe www.vodafone.ro.

Vodafone a lansat recent familia de abonamente Red, primele de pe piaţă care includ apeluri şi SMS-uri nelimitate, către orice reţea naţională, şi care asigură acces la internet la viteze de până la 43,2 Mbps.

Primul operator de telefonie mobilă local care a lansat un abonament cu apeluri nelimitate către orice reţea naţională este Cosmote, al treilea jucător de pe piaţă. Abonamentul Cosmote No Limit, lansat în iulie 2012 la un preţ de 31 de euro pe lună (TVA inclusă) şi care este şi în prezent în oferta companiei, include apeluri nelimitate spre orice reţea naţională, dar nu şi SMS-uri, care sunt nelimitate doar către numere Cosmote. Abonamentul include şi 500 MB de date şi apeluri video nelimitate în reţea.

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, nu are în ofertă în prezent asemenea planuri tarifare, cu apeluri sau SMS-uri nelimitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO