Business Hi-Tech

BitDefender a lansat exclusiv în România un antivirus gratuit

BitDefender lansează exclusiv în România un antivirus gratuit

Foto: Andreea Alexandru

Autor: Claudiu Ilioiu

16.11.2011, 15:39 1840

Compania românească BitDefender, numărul unu pe piaţa locală de soft de securitate, a lansat în România BitDefender Antivirus Free Edition, o soluţie software destinată utilizatorilor ce doresc o metodă de protecţie a datelor simplă, sigură şi gratuită.

Noua suită, BitDefender Antivirus Free Edition, va lua singură deciziile optime în privinţa protecţiei calculatorului, pentru a nu încărca utilizatorul cu mesaje inutile. Motoarele de scanare se autocalibrează pe măsură ce sunt folosite, în aşa fel încât impactul asupra sistemului să fie minim.

"Utilizatorul nu va simţi niciodată prezenţa antivirusului, iar activităţile sale curente pe computer nu vor fi stânjenite în nici un fel. Jocurile sau programele recunoscute ca fiind consumatoare de resurse vor funcţiona fără întreruperi cauzate de soluţia de securitate", a declarat într-un comunicat Alexandru Bălan, Sr. Product Manager la Bitdefender.

Noua soluţie de securitate se actualizează periodic în funcţie de evoluţia bazei de date a mostrelor de malware, oferind protecţie permanentă chiar şi împotriva celor mai recente pericole informatice.

BitDefender Antivirus Free Edition este compatibil cu ultimele sisteme de operare Windows şi este disponibil gratuit doar în limba română, fiind lansată special pentru utilizatorii români.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO