Business Hi-Tech

BitDefender a lansat Bitdefender Mobile Security

BitDefender a lansat Bitdefender Mobile Security

Autor: Claudiu Ilioiu

30.11.2011, 18:06 1465

Compania românească BitDefender, numărul unu pe piaţa locală de soft de securitate a lansar Bitdefender Mobile Security, o aplicaţie destinată echipamentelor mobile cu sistem de operare Android.

Noul antivirus protejează utilizatorii telefoanelor inteligente şi a tabletelor împotriva ameninţărilor informatice caracteristice mediului Android.

Bitdefender Mobile Security se bazează pe scanarea in-the-cloud, astfel încât scanarea aplicaţiilor să se facă doar atunci când este cazul, de aceea amprenta soluţiei de securitate este minimă în ceea ce priveşte consumul de resurse hardware.

"Bitdefender Mobile Security este un exemplu excelent prin care se demonstrează că o aplicaţie poate fi foarte puternică în ceea ce priveşte nivelul protecţiei şi totodată foarte economică atunci când vine vorba de resurse sau de baterie", a declarat într-un comunicat Alex Bălan, senior product manager Bitdefender.

Bitdefender Mobile Security include Application Audit, Anti-Theft sau Web Security care ajută utilizatorul să păstreze confidenţialitatea datelor personale, să se protejeze de toate ameninţările informatice sau să recupereze un dispozitiv mobil furat sau pierdut.

Noua soluţie de securitate Bitdefender este un produs de tip "freemium". Aplicaţia poate fi descărcată gratuit de pe Android Market.

Cu unLIKEla pagina de Facebook a Ziarului Financiar (www.facebook.com/ZiarulFinanciar) veţi fi conectaţi în timp real la cele mai importante ştiri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24