Business Hi-Tech

Bill Gates primeste 4 milioane de mesaje e-mail pe zi

19.11.2004, 00:00 17

Cel mai bogat om din lume este cu siguranta si cel mai cautat: statisticile Microsoft arata ca fondatorul celui mai mare producator software din lume primeste zilnic peste 4 milioane de mesaje e-mail, din care marea majoritate sunt nesolicitate, cu caracter comercial (spam).
Tocmai de aceea, compania a fost obligata sa infiinteze un departament special care se ocupa numai cu filtrarea mesajelor e-mail primite de Bill Gates, a declarat directorul executiv al Microsoft, Steve Ballmer. In ciuda filtrelor, atat software, cat si prin editori umani, procesul de curatare a inbox-ului celui mai bogat om din lume nu este 100% impermeabil, iar mesajele spam mai ajung din cand in cand si pe comptuerul lui Gates.
Informatiile au iesit la iveala in cadrul unei conferinte organizate de Microsoft in Singapore, iar Steve Ballmer a declarat ca, probabil, el ar fi pe locul a doilea la nivel mondial ca numar de mesaje spam primite. Oficialul nu a precizat cate mesaje e-mail reale primeste pe zi Bill Gates.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO