Business Hi-Tech

Atac neaşteptat: Orange taie preţurile până la 9 lei pe lună pentru abonamentele digitale Yoxo, într-o mişcare ce pare gândită ca un răspuns la ofertele agresive ale Digi

Atac neaşteptat: Orange taie preţurile până la 9 lei...

Autor: Adrian Seceleanu

17.06.2023, 23:14 13430

Orange, liderul pieţei locale de telecom, a tăiat agresiv preţurile pentru abonamentele sale digitale Yoxo, ajungând astfel la un tarif de pornire de doar 9 lei - egal cu cel mai ieftin abonament din oferta agresivă a RCS&RDS Digi, jucătorul care domină pieţele de internet fix şi cablu TV care acum se extinde şi pe zona de telefonie mobilă, o mutare surprinzătoare care reflectă lupta dură pentru clienţi din industrie.

Cel mai ieftin abonament Yoxo cu tariful de 9 lei pe lună include doar 10 GB de date şi apeluri şi SMS-uri nelimitate, cu opţiunea de a adăuga ulterior mai multe date sau acces la roaming.

Yoxo este administrat exclusiv online, printr-o aplicaţie, iar facturile sunt achitate doar cu cardul. Şi relaţiile cu clienţii sunt derulate doar online, cu excepţia unor operaţiuni care pot fi derulate în magazinele Orange.

Orange nu oferă detalii despre numărul de clienţi Yoxo - ceea ce este clar fiind însă că acesta e în creştere puternică. Odată cu reconfigurarea ofertei abonamentul Yoxo de 19 lei include acum 60 GB de net fata de 50 GB anterior (tariful fiind neschimbat).

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO