Business Hi-Tech

Artful Living: Investiţie de 250.000 de euro într-o aplicaţie de servicii domestice la cerere

Corina Olaru, proprietara Artful Living

Corina Olaru, proprietara Artful Living

Autor: Ioana Nita

06.10.2023, 00:02 330

Start-up-ul local Artful Living, deţinut de antreprenoarea Corina Olaru, a investit 250.000 de euro în dezvoltarea aplicaţiei mobile cu acelaşi nume, prin care utilizatorii au acces la o serie de servicii domestice la cerere, precum curăţenie, îngrijire copii, îngrijire personală, gradinărit, servicii medicale şi nu numai.

Aplicaţia a fost dezvoltată de către o echipă de profesionişti în ospitalitate - absolvenţi ai universităţilor de top în industria ospitalităţii Ecole hôtelière de Lausanne şi Institutul Glion - , tehnologie şi business.

„Artful Living defineşte dimensiunea digitală a ansamblului rezidenţal, devenind un companion day by day al comunităţii. Pe de-o parte, ne adresăm utilizatorii care doresc să solicite servicii la domiciliu, eliminând efortul căutării furnizorilor de încredere, pe de altă parte, putem deservi dezvoltatorii şi administratorii proiectelor rezidenţiale în scopul de a facilita accesul locatarilor la servicii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO