Business Hi-Tech

Arggo Consulting, dezvoltator local de software, afaceri în creştere cu 27% în 2022, peste pragul de 5,5 mil. euro

Arggo Consulting, dezvoltator local de software, afaceri...

Autor: Alexandra Cepăreanu

08.09.2023, 12:00 301

Compania locală Arggo Software Development & Consulting, specializată în furnizarea de servicii de consultanţă şi care oferă soluţii de software pentru gestiunea resurselor (ERP) pentru companii din diverse industrii şi domenii, a închis anul 2022 cu afaceri de peste 5,5 milioane de euro (peste 27,3 mil. lei), înregistrând o creştere de peste 27% comparativ cu anul precedent, când firma raporta afaceri de 4,3 mil. euro (21,4 mil. lei), conform datelor de la Ministerul Finanţelor Publice.

Profitul net al companiei Arggo Consulting a înregistrat de asemenea un salt substanţial pe parcursul anului 2022, potrivit datelor publice. Astfel, la finalul anului trecut compania a raportat un profit net în valoare de peste 570.000 euro (2,8 milioane de lei), de la aproximativ 104.000 euro (520.000 lei) în 2021, înregistrând astfel o creştere de peste 445%. În acelaşi interval de timp, datoriile companiei au scăzut de la 1,5 mil. euro (7,6 mil. lei) în 2021 la puţin peste 633.000 euro (3,1 mil. lei) în 2022, înregistrând o scădere de 59%, arată datele publice. În cadrul companiei Arggo Consulting, care deţine birouri în Bucureşti, Braşov şi Timişoara, lucrau la finalul anului 2022 aproximativ 67 de angajaţi, potrivit sursei citate.

În prezent, compania locală are deschise mai multe poziţii pentru recrutare, arată informaţiile publicate de reprezentanţii Arggo Consulting pe site-ul propriu. Câteva dintre poziţiile deschise în prezent de companie pentru recrutarea de specialişti sunt junior ERP consultant - business central (în toate cele trei oraşe în care compania deţine birouri), senior ERP consultant - business central (în Bucureşti, Braşov şi Timişoara), LS retail consultant (în Bucureşti), project manager (în Bucureşti şi Timişoara), partner development specialist (în Bucureşti), .Net-SQL developer şi web developer (în Bucureşti) şi altele.

Compania, înfiinţată în 2014, acoperă toată gama de soluţii IT&C pentru companii - de la cloud, până la soluţii de productivitate şi de colaborare cu Office 365 -, şi a dezvoltat în timp şi propriile soluţii de business - spre exemplu, Expense Management (aplicaţie ce simplifică întregul proces de creare şi aprobare a plăţilor în avans), Procurement (soluţie de gestiune a proceselor de achiziţii interne), Invoice Recognition (care ajută la organizarea activităţii de aprobare a facturilor la plată) şi altele.

Printre cei mai mari clienţi ai Arggo Consulting se numără jucători precum Dedeman, Pizza Hut, Automobile Bavaria, Bayer, Bic, Bigotti, Datanet, Encorsa, Intersport şi Clinicile Dr. Leahu, se arată pe site-ul companiei.

 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO