Business Hi-Tech

Aplicaţia săptămânii: Afterlight

Aplicaţia săptămânii: Afterlight

Autor: Dorian Prodan

13.09.2014, 22:45 357

Magazinele digitale Google, Apple şi Microsoft nu duc lipsă de aplicaţii pentru editarea de imagine, camerele foto din ce în ce mai bune implementate pe terminalele mobile născând reţelele de socializare celebre precum Instagram sau Snapchat şi stimulând cererea pentru produsele software pentru procesarea prealabilă a fotografiilor. Unele aplicaţii sunt însă mai interesante decât altele, iar apreciatul Afterlight a abandonat exclusivitatea iOS şi este acum disponibil şi pe Android sau Windows Phone.

La fel ca multe aplicaţii de acest fel, Afterlight permite atât captura cât şi editarea imaginilor. Modulul de captură este însă foarte simplu, oferind doar controlul bliţului, afişarea grilei de încadrare şi un timer cu întârziere de 3, 7 sau 10 secunde, deci este recomandată utilizarea aplicaţiei foto principale dacă aveţi nevoie de un control superior al capturii. Mult mai interesant este însă modulul de editare, acesta oferind câteva opţiuni deosebite şi un pachet consistent de filtre.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO