Business Hi-Tech

Aplicaţia care îţi spune ce cursă aeriană zboară deasupra ta. Galerie FOTO

Cum afişează SIRI zborurile

Cum afişează SIRI zborurile

Autor: Ştefan Stan

22.03.2014, 20:42 4593

Una dintre cele mai interesante funcţii ale Siri, asistentul personal computerizat de la sistemele de operare Apple, este recunoaşterea zborurilor care sunt efectuate deasupra utilizatorului, scrie Yahoo Tech.

Utilizatorul trebuie doar să întrebe ”Ce zboruri sunt deasupra mea?” sau ”Avioanele de deasupra”, iar Siri va afişa o listă de zboruri în desfăşurare de la locaţia curentă a posesorului dispozitibului.

Întrucât Siri are nevoie de un timp pentru a calcula, cel mai bine este ca utilizatorul să fie conectat la wi-fi. După ce termină de analizat, Siri va afişa lista cu zboruri, inclusiv compania aeriană, numărul zborului, altitudinea la care se află avionul şi unghiul la care zboară.

Pentru a putea vizualiza orice zbor de deasupra utilizatorului, există o aplicaţie numită Plane Finder AR iOS. Posesorul smartphone-ului trebuie să îndrepte telefonul spre cer, urmând ca aplicaţia să arate avioanele care zboară şi unde circulă acestea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO