Business Hi-Tech

Andreea Mirea, titularizată director executiv pe audit intern la Romtelecom

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

26.01.2011, 18:40 285

Andreea Mirea, 37 de ani, care lucrează pentru companiaRomtelecom din anul 2004, a fost numită în funcţia de directorexecutiv pe audit intern în cadrul companiei, optrivit unei deciziiluate de Adunarea Generală a Acţionarilor în data de 16 decembrie2010.

Potrivit reprezentanţilor operatorului de telefonie, servicii TVşi internet decizia reprezintă doar titularizarea finală pe ofuncţie ocupată deja de Andreea Mirea. "Decizia publicată înMonitorul Oficial indică doar titularizarea finală. Andreea Mireaocupa interimar poziţia respectivă de peste un an de zile", au spuspentru ZF reprezentanţii Romtelecom.

Andreea Mirea este absolventă a Academiei de Studii EconomiceBucureşti şi are o experienţă de peste 10 ani în audit intern şiextern, guvernanţă corporatistă, compliance şi managementantifraudă. Ea are o experienţă de peste 5 ani în domeniultelecomunicaţiilor şi este membru certificat ACCA (Association ofChartered Certified Accountants) şi al IIA (Institutului de AuditIntern).

Romtelecom, unul dintre cei mai mari operatori de comunicaţiidin România, are venituri anuale de aproape 800 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO