Business Hi-Tech

AKTA se duce cu televiziunea HD în mediul rural şi oraşele mici

Autor: Adrian Seceleanu

23.05.2011, 23:30 639

Digital Cable Systems S.A, unul dintre cei mai importanţijucători de pe piaţa locală de telecom, care oferă servicii înspecial în oraşe mici şi mediul rural, a lansat serviciile deteleviziune de înaltă definiţie (High Definition - HD), în urmaunei investiţii de 100.000 euro.

Pentru moment abonaţii AKTA vor avea acces la televiziune fullHD pentru posturile PRO TV, Sport. ro, TVR, respectiv History,urmând ca această ofertă să crească în viitorul apropiat.

"Preţurile pachetelor sunt de 10 lei, cu o reducere de 50%pentru clienţii AKTA Digital Total Pack, respectiv de 20 lei, cu oreducere de 25%, pentru ceilalţi abonaţi ai AKTA Digital Start",potrivit reprezentanţilor companiei. "Apetitul consumatorilorpentru televizoare de ultimă generaţie, LCD sau plasmă, compatibileHD, demonstrat de cele mai recente studii de piaţă, ne-a determinatsă lansăm pachetul AKTA HD.

Televiziunea HD iese tot mai mult dintr-o zonă de nişălocalizată geografic în oraşele mari şi se extinde. Dezvoltarea afost determinată de creşterea numărului de programe disponibile înacest format, precum şi de preţul tot mai accesibil alabonamentelor", declară Dinu Malacopol, CEO al DCS. La sfârşitullui 2010, DCS avea un număr de 180.000 de abonaţi la servicii decablu analogic şi digital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO