Business Hi-Tech

Afacerile producătorului clujean de software Transart au crescut cu 28% în 2022, ajungând la 5,7 mil. euro

Marius Iurian, managing partener, Transart.

Marius Iurian, managing partener, Transart.

Autor: Laurentiu Cotu

27.02.2023, 09:00 142

Transart, producător de soft­ware din Cluj-Napoca, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 5,7 mil. euro, în creştere cu 28% faţă de anul anterior. Compania a realizat veni­turile din vânzarea de produse şi servicii software pentru afaceri, software ERP, SFA, WMS, CRM, retail execution, B2B şi business intelligence. În ciuda creşterii fără precedent a inflaţiei, businessul Transart a reuşit să ţină pasul şi să crească uniform pe toţi cei trei piloni care susţin afacerea: divizia ERP, cea de sales force automation & retail execution, precum şi divizia de business intelligence şi proiecte spe­ciale, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

„Este important că reuşim să creştem organic şi uniform, cu toate diviziile de business. Astfel ne putem consolida şi extinde echipele şi putem investi în inovaţie, în dezvoltarea şi perfecţionarea gamei de produse. Rodul bun din acest an vine ca re­zultat al muncii depuse în anii ante­riori pe partea de inovaţie şi dez­voltare de produs, pe fondul unui flux constant de noi clienţi câştigaţi, dar şi ca urmare a implementării de noi pro­iecte relevante la clienţii exis­tenţi“, a declarat Marius Iurian, managing partener Transart.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO